„Call of Duty” profesionalas užfiksuotas rašantis „Twitter” „Challengers” lygio varžybose

- - 0 komentarų įraše „Call of Duty” profesionalas užfiksuotas rašantis „Twitter” „Challengers” lygio varžybose

Kaip pranešėme „Twitter, Las Vegase (JAV) vyko prestižiškiausias metų „Call of Duty” turnyras „Call of Duty League”, kuriame nugalėjo „New York Subliners”.

„Call of Duty” lygos kalendoriuje svarbų vaidmenį atlieka ir „Challenger” lygio varžybos. Jie labiau skirti antrojo lygio žaidėjams ir organizacijoms. Šį kartą „Challenger” turnyras taip pat vyko Las Vegase!

Tarp komandų buvo ir JAV komanda „Orbit”, kurioje žaidė amerikietis Jimbo. Per „Challenger” turnyrą Jimbo neabejotinai buvo labiausiai aptarinėjama „Call of Duty” pokalbių asmenybė, nes būtent jo profilis buvo užblokuotas profesionalaus žaidimo metu – Jimbo bendravo.

Tarptautinė „Call of Duty” žiniasklaidos priemonė „The Rotation” paskelbė Jimbo monitoriaus vaizdo įrašą, kurio kairėje pusėje matomas raudonas pranešimas, kad žaidėjo profilis yra užrakintas.

Tačiau tai dar ne istorijos pabaiga. Lygos organizatoriai leido Jimbo prisijungti prie kitos „BattleNet” paskyros ir pakartoti visas rungtynes nuo rezultato 0:0, nors varžovai, OMiT, iš pradžių pirmavo 114:0.

Taip pat per pakartojimą „Orbit” su Jimbo priešakyje pralaimėjo „OMiT” ir iškrito iš „Challengers”. Žinoma, komanda yra kupina minčių ir lauks oficialaus turnyro organizatorių pranešimo, kaip elgtis toliau, nes, kaip žinome, draudimai rašyti tviteryje neatsiranda iš oro…

„Challenger” nugalėtojais tapo OMiT, kuriems už pirmąją vietą atiteko 60 000 JAV dolerių!