„Steam” švenčia 20-ąjį gimtadienį!

- - 0 komentarų įraše „Steam” švenčia 20-ąjį gimtadienį!

Šios savaitės pradžioje buvo minimos 20-osios metinės. „Steam”, populiariausia vaizdo žaidimų platinimo platforma (paslauga), atšventė 20-ąsias metines!

Grįžkime į 2003 m. 12. Rugsėjis. Tai data, kai buvo išleista pirmoji „Steam” versija. Tai buvo laikas, kai ne visi turėjo greitą ir stabilią prieigą prie interneto, todėl tokios paslaugos poreikis daugeliui atrodė visiškai absurdiškas. Keli žaidėjai manė, kad reikalavimas prisijungti prie „Steam” pažeidžia jų teises, ir labai neigiamai reagavo į naująją paslaugą, kuri, žinoma, nebuvo techniškai tobula.

Laikui bėgant ir daugeliui žaidimų leidėjų persikėlus į internetą bei sekant „Steam” patarimais, žaidimų leidėjai pradėjo leisti savo žaidimus „Steam” ir „Steam” tapo rinkos monopolininke.

Jubiliejaus proga „Steam” dėkoja žaidėjams, kūrėjams ir leidėjams, kurie prisidėjo prie sėkmingo jos veikimo, ir primena visiems svarbiausius 20 metų paslaugos istorijos įvykius.

Šiuo metu paslauga siūlo teminius, įvairūs žaidimų išpardavimai, kuriuose galite įsigyti žaidimų.išleistus nuo 2003 m. Taip pat galima įsigyti įvairių „paketų”, kad prisimintumėte „senus gerus laikus”.

Toliau pateikiame seniausių pasaulyje „Steam” paskyrų sąrašą ir klausimą jums – kuriais metais prisijungėte prie „Steam” ir kokį pirmąjį žaidimą nusipirkote?

5. alfreds smurf (JAV, įstojo 2003 m. rugsėjo 10 d.)

4. rich (JAV, prisijungė 2003 m. rugsėjo 10 d.)

3. alfredr (JAV, prisijungė 2003 m. rugsėjo 10 d.)

2. EJ (JAV, įstojo 2003 m. rugsėjo 10 d.)

1. Abacus Avenger (JAV, prisijungė 2003 m. rugsėjo 10 d.)

Pasidalinti straipsniu: