Penki „Steam” žaidimai, kuriuos galbūt praleidote

- - 0 komentarų įraše Penki „Steam” žaidimai, kuriuos galbūt praleidote

Kiekvieną dieną „Steam” sistemoje išleidžiama vis daugiau žaidimų, tačiau daugelis jų lieka nepastebėti. Todėl surinkome įvairių stilių praėjusios savaitės žaidimus, kad jie atitiktų visus skonius.

Ugly

Steam” puslapis
Išleidimo data: rugsėjo 14 d.
Kūrėjas: Team Ugly

Kartu su Ugly atrasite tamsiąsias paslaptis, slypinčias šioje įdomioje galvosūkių platformoje. Naudodamiesi naujoviška veidrodžių mechanika turėsite išspręsti įvairias įvairiuose kambariuose paslėptas dėliones. Žinoma, taip pat turėsite kovoti su bosais.

Perkūno spindulys

Steam” puslapis
Išleidimo data: 14. septembris
Kūrėjas: Purple Tree S R L

„Thunder Ray” yra arkadinio stiliaus bokso žaidimas. Žaidimas pasižymi retro vizualiniu stiliumi, o jo tikslas, žinoma, yra tapti geriausiu ringe!

Blunkanti popietė

Steam” puslapis
Išleidimo data: 15. septembris
Kūrėjas: yeo

Kūrėjai, sukūrę kultinį klasikinį žaidimą ” The Friends of Ringo Ishikawa”, sukūrė dar vieną stebuklą. Seidžis Marujama yra vidutinio amžiaus jakudzos atstovas, neseniai paleistas iš kalėjimo. Žinomas kaip „Gozuki”, jis yra jėga, kuria pasikliauja visi jo artimieji, tačiau aplinkiniai neatsižvelgia į vieną dalyką: Marujama sensta. Ar padėsite jam įveikti šią krizę?

Nėra saulės garbinti

Steam” puslapis
Išleidimo data: 15. Rugsėjis
Kūrėjas: Antonio Freyre

Trumpas, minimalistinis stealth veiksmo žaidimas apie meno reikšmę. Žaidime yra šešios misijos, kuriose turėsite slapta patekti į skirtingas vietas ir pašalinti blogiukus.

Heretic’s Fork

Steam” puslapis
Išleidimo data: 14. Rugsėjis
Kūrėjas: 9FingerGames

Šiame žaidime esate biuro darbuotojas, kuris kortelėmis priima sprendimus, kaip kontroliuoti pragaro gyventojus. Jei tai skamba pernelyg vaizdingai, tai iš esmės yra bokšto gynybos žaidimas savo auditorijai.

Pasidalinti straipsniu: