Legendinis „Bungie” žaidimas „Marathon” dabar nemokamai prieinamas „Steam” sistemoje!

- - 0 komentarų įraše Legendinis „Bungie” žaidimas „Marathon” dabar nemokamai prieinamas „Steam” sistemoje!

Legendinis „Bungie” sukurtas žaidimas „Marathon” jau išleistas „Steam” sistemoje ir šiandien galite juo mėgautis nemokamai!

„Šiandien su džiaugsmu pranešame, kad „Aleph One” bendruomenė į „Steam” perkelia originalią 1994-1996 m. „Marathon” trilogiją, pradedant „Marathon 1”, – „Twitter” paskelbė studija.

Šioje atnaujintoje originalioje „Marathon” versijoje palaikomas plačiaekranis HUD. Žaidimas palaiko daugiau nei 60 kadrų per sekundę. Taip pat galimas 3D filtravimas ir perspektyva. Visa tai atliekama naudojant originalius žaidimo failus.

 

„Maratonas” pirmą kartą išleistas 1994 m. Pirmą kartą „Maratonas” buvo išleistas 1994 m. gruodžio mėn. Kiti du serijos žaidimai „Marathon 2: Durandal” ir „Marathon Infinity” buvo išleisti 1995 m. „Marathon 1995” ir „Marathon 1996”. Marathon Marathon ir Marathon Marathon buvo išleisti atitinkamai 1995 ir 1995 m.

Be pirmojo žaidimo, „Marathon 2” ir „Marathon Infinity” taip pat bus galima įsigyti „Steam” sistemoje. Oficiali šių dviejų žaidimų išleidimo data dar nepaskelbta, tačiau juos taip pat bus galima žaisti nemokamai.

Kalbant apie serijos ateitį, „Bungie” vis dar dirba prie naujausios „Marathon” dalies ir netrukus bus paskelbta daugiau naujienų.

Pasidalinti straipsniu: