„Songs of Conquest” per pirmąsias dienas parduota 500 000 kopijų

- - 0 komentarų įraše „Songs of Conquest” per pirmąsias dienas parduota 500 000 kopijų

„Songs of Conquest” po dvejų metų ankstyvosios prieigos, 20. Gegužės 20 d. nauja „Conquest of Conquest” svetainės versija tapo prieinama visiems.

Iškart po pranešimo kūrėjai ” Lavapotion” sulaukė didžiulės sėkmės – per pirmąją savaitę buvo parduota 500 000 kopijų. Po įspūdingo dalyvių skaičiaus žaidimo leidėjai taip pat pristatė būsimo žaidimo kūrimo planą.

„Dėkojame visiems, kurie žaidėte ir mėgavotės mūsų sukurtu žaidimu nuo pirmųjų žingsnių iki 1.0 versijos”, – sakė „ Lavapotion”. „Šiandien skelbiame apie didžiulį įvykį ir manome, kad žaidimo ateitis yra labai šviesi!”

Pagal naująjį „Songs of Conquest” veiksmų planą „Lavapotion” yra įsipareigojusi iki 2025 m. sukurti naują „Songs ofConquest „.
Iki 2025 m. „Lavaport” dirbs prie naujo žaidimo turinio, įskaitant keturis naujus ” Wielders” ir keturias naujas kampanijas, kurios turės įtakos esamoms frakcijoms. Taip pat bus dvi naujos frakcijos, kurias žaidėjai pažins kaip Vonir (troliai) ir Roots (augalai).

„Užkariavimo dainos” yra ėjimais pagrįsta strategija žaidimas, kurį sukūrė Lavapotion ir išleido Coffee Stain Publishing . Žaidimo kūrėjus įkvėpė 9-asis dešimtmetis. klasikinis – Heroes of Might and Magic III.

„Songs of Conquest” pastaraisiais mėnesiais taip pat pelnė keletą apdovanojimų: „Geriausias debiutas” („Swedish Game Awards”), „Laukiamiausias kompiuterinis žaidimas” („E3” apdovanojimai) ir „Geriausias 2D vaizdas” („Unity” apdovanojimai).

Pasidalinti straipsniu: