FIFA kurs savo žaidimą

- - 0 komentarų įraše FIFA kurs savo žaidimą

FIFA prezidentas Gianni Infantino neseniai atskleidė, kad organizacija kartu su naujais partneriais kuria naują „elektroninį žaidimą”, kuris turės FIFA prekės ženklą, kurį „Electronic Arts” prarado 2022 m. Naujasis FIFA prekės ženklas bus pavadintas FIFA 2020.

„EA” 30 metų kūrė „FIFA” frančizę ir sukūrė puikius futbolo žaidimus, kurie buvo vertinami visame pasaulyje, tačiau 2023 m. 2023 m. bendrovė atsisakė FIFA pavadinimo ir perėjo prie EA Sports FC.

Gianni Infantino viešame pareiškime teigė, kad „mes sukursime naują futbolo žaidimą, nes futbolo simuliacinis žaidimas turėtų vadintis FIFA. Šimtai milijonų vaikų visame pasaulyje nori žaisti ir žais FIFA, žaisdami futbolo imitacinį žaidimą. Kitokio pavadinimo jam nėra”.

Infantino patvirtino, kad FIFA jau dirba su naujais partneriais dėl naujo futbolo simuliatoriaus, tačiau niekas nežino, koks jis bus ir kaip veiks. Šioje srityje ji jau turi daug konkurentų, nes beveik visa auditorija, pakeitus žaidimo prekės ženklą, gana sėkmingai perėjo į „EA Sports FC”. „Konami” taip pat tebedirba futbolo simuliatorių rinkoje su „eFootball”.

Infantino taip pat pabrėžė, kad FIFA žaidimas „bus geriausias” ir atitiks „viską, ką FIFA daro”.

Ar manote, kad pasauliui reikia naujo futbolo žaidimo? Ar šalia „EA Sports FC” ir „eFootball” yra vietos naujam futbolo simuliatoriui?

Pasidalinti straipsniu: