„Steam” pristato naują žaidimų įrašymo įrankį

- - 0 komentarų įraše „Steam” pristato naują žaidimų įrašymo įrankį

„Steam” pristatė naują „sistemą”, kuri leis įrašyti, redaguoti ir dalytis karščiausių akimirkų filmuota medžiaga.


Žaidimo įrašymas
šiuo metu veikia bandomuoju režimu ir siūlo dviejų tipų įrašymą. Pirma, yra tradicinis įrašymo režimas, leidžiantis žaidėjams paspausti įrašymo klavišą ir užfiksuoti filmuotą medžiagą naudotojo pasirinktu momentu, taip pat yra foninis režimas, kuris pradeda įrašinėti automatiškai, kai tik naudotojas pradeda žaisti.

„Steam” automatinis režimas pradės įrašinėti iš karto, vos tik paleidus žaidimą, kad nepraleistumėte savo akimirkų.” rašoma tinklaraščio įraše, kuriame aiškinama, kaip ši funkcija veikia. „Viskas, ką turite padaryti, tai nurodyti vietą kietajame diske. Kai ji bus užpildyta, seniausi kadrai bus automatiškai perrašyti, kai bus įrašomi nauji.”

Organizuodami įrašus, žaidėjai gali rankiniu būdu pridėti „žymeklius” prie įrašų, kad pažymėtų turinį, kurį galbūt norės peržiūrėti arba sukurti kaip atskirą vaizdo įrašą vėliau.

Taip pat pasirūpinta kūrėjais, kurie gali naudotis žaidimų įrašymo SDK ir API. „Valve” teigia, kad integracija yra paprasta ir galės būti keičiama visuose žaidimuose.

Pasidalinti straipsniu: