„AOC” paskelbė du „AGON PRO” monitorius, skirtus e. sportui, su neprilygstamu 540 Hz atnaujinimo dažniu

- - 0 komentarų įraše „AOC” paskelbė du „AGON PRO” monitorius, skirtus e. sportui, su neprilygstamu 540 Hz atnaujinimo dažniu

„AGON by AOC”, vienas pirmaujančių pasaulyje žaidimų monitorių prekės ženklų, pristatė du naujus modelius, skirtus pagerinti e. sporto žaidėjų konkurencingumą ir padėti jiems siekti naujų tikslų. AGON PRO AG246FK ir AG256FS monitoriai pasižymi neprilygstamu atnaujinimo dažniu ir išskirtine vaizdo kokybe, skirta profesionaliems ir aistringiems elektroninio sporto sportininkams.

AG246FK – įspūdingas greitis ir 540 Hz atnaujinimas

AGON PRO AG246FK yra naujausios kartos 24,1 colių FHD itin greitas TN e. sporto monitorius su įspūdingu 540 Hz atnaujinimo dažniu – aukščiausias rinkoje. Tokia sparta užtikrins visiškai sklandų žaidimą ir minimalų judesių susiliejimą, todėl e. sporto profesionalai turės reikiamą konkurencinį pranašumą. 540 Hz atnaujinimo dažnis, vos 1,85 ms laikas nuo vieno kadro iki kito ir iki 1,85 ms pikselių keitimo laikas 0,5 ms GtG monitorius leidžia žaidėjams reaguoti greičiau nei bet kada anksčiau. AG246F pasižymi plačia 99,6 % sRGB ir 94,7 % DCI-P3 spalvų gama, taip pat „DisplayHDR 400”. Jis užtikrina nuostabius vaizdus ir atitinkamą našumą.

Nikola Kovacs („NiKo”) žaidžia AGON PRO monitoriumi

Patyręs „Counter-Strike G2” elektroninio sporto žaidėjas Nikola Kovač, žinomas kaip „NiKo”, dalijasi savo patirtimi: „Žaidžiant „Counter-Strike” aukščiausiu lygiu taip ilgai, kaip žaidžiu, vertinu kiekvieną mažą pranašumą, o 540 Hz kartu su 1,85 ms kadrų kaitos sparta ir 0,5 ms GtG atrodo tikrai įdomu.”

AG256FS – greitis ir spalvų balansas su 390 Hz atnaujinimo dažniu

„AGON PRO AG256FS” modelis siūlo 24,5 colių FHD Fast IPS skydelį kartu su 390 Hz atnaujinimo dažniu ir puikiu spalvų atkūrimu, plačiais žiūrėjimo kampais, kuriuos užtikrina IPS technologija, ir įspūdingu reagavimo greičiu iki 1 ms GtG. Šis monitorius sukurtas taip, kad užtikrintų pusiausvyrą tarp spartos ir vaizdo kokybės, todėl tai tinkamas sprendimas konkurencingiems žaidėjams, kurie nenori daryti kompromisų dėl vaizdo kokybės. Jis pasižymi 99,1 % sRGB gamos aprėptimi ir „DisplayHDR 400” technologija, užtikrinančia ryškią ir įtraukiančią žaidimų patirtį.


Elektroninio sporto funkcionalumas

Abiejuose monitoriuose įdiegtas MBR (judesio suliejimo mažinimo) režimas, o tai reiškia, kad prožektoriaus tipo apšvietimo technologija užtikrina įspūdingą 0,3 ms MPRTužtikrinant aiškius judesius ir sumažinant suliejimo tikimybę greito tempo žaidimuose. Be to, abu modeliai turi Prisitaikanti sinchronizacija Palaikomas kintamas atnaujinimo dažnis, užtikrinantis sklandų žaidimą esant įvairiam kadrų dažniui. Monitorius mažas įvesties uždelsimas nedelsiant reaguoja į žaidėjų veiksmus, o tai labai svarbu žaidžiant žaidimus, kuriuose reikia konkurencingumo. Abiejuose modeliuose yra trys kalibruoti FPS el. sporto režimai su skirtingu sodrumu ir „Pixel Overdrive” funkcija, kad nuo pat pirmos dienos galėtumėte mėgautis sklandžia žaidimų patirtimi.

Ergonomiškas stovas

Stendas suteikia tvirtą, bet kompaktišką ir plonas „e-sport” pagrindąžaidėjams suteikiama daugiau vietos pelei ir klaviatūrai. Galite pakreipti, pasukti, pasukti ir 130 mm aukščio reguliavimas. Jo konstrukcija ne tik padeda taupyti vietą ant stalo, bet ir tenkina profesionalių žaidėjų poreikius, nes leidžia periferinius įrenginius išdėstyti taip, kaip reikia greitai vykstantiems žaidimams.

Ergonomiškas monitoriaus stovas turi daugybę reguliavimo galimybių

įmontuotas USB dokas su keturiais USB 3.2 prievadais, skirtais periferiniams įrenginiams, kad juos būtų galima lengvai prijungti. RGB Light FX funkcija sinchronizuojama su kita AOC įranga, pvz., klaviatūra, pele ar ausinėmis, ir užtikrina nuoseklią ir įtraukiančią žaidimų aplinką. Per monitoriaus USB prievadą prijungtas cilindro formos „QuickSwitch” valdiklis leidžia žaidėjams lengvai reguliuoti OSD funkcijas arba monitoriaus nustatymus.

Sukurta elitui

„AGON PRO” asortimentas skirtas elitiniams žaidėjams, kuriems reikia tik geriausios įrangos. Moderniausios specifikacijos reiškia, kad šie monitoriai pritaikyti profesionaliems e. sporto žaidėjams ir tiems, kurie vis dar siekia aukščiausio lygio. Tikimasi, kad AG246FK ir AG256FS taps nauju elektroninio sporto varžybų standartu, nes jų našumas viršija dabartinę 240 Hz normą.

Kainos ir prieinamumas

AGON PRO AG246FK ir AG256FS monitorių bus galima įsigyti iš 2024. 2010 m. rugpjūčio viduryje. Modelis AG246FK bus galima įsigyti už gamintojo siūlomą mažmeninę kainą 699 €, o modelis AG256FS bus galima įsigyti už gamintojo siūlomą mažmeninę kainą 449 €. Abiem modeliams AGON suteiks visapusišką 3 metų AOC garantiją.

Skambinkite dėl populiariausių AOC žaidimų monitoriai modeliai TopPC.lt internetinė parduotuvė!

Pasidalinti straipsniu: