NBA 2K24 apžvalga – verta patikrinti naujus žanrus

- - 0 komentarų įraše NBA 2K24 apžvalga – verta patikrinti naujus žanrus

NBA 2K24 žaidimo eiga

ProPlay” yra bene geriausias pastarųjų metų išradimas sporto vaizdo žaidimų pasaulyje. Naujasis žaidimo variklis pasiekė tai, kas anksčiau buvo laikoma neįmanoma. Ankstesnėse „NBA 2K” versijose žaidėjų judesiai buvo nelankstūs, priverstiniai ir palyginti neveiksmingi. Yra sporto aspektų, kurių tiesiog neįmanoma atkurti virtualiai, ir vienas iš jų – driblingas.

Tačiau naujajame „ProPlay” žengtas didelis žingsnis į priekį žaidimo fizikos srityje. „ProPlay” naudoja tikrą NBA filmuotą medžiagą, kad ji veiktų. Tokiu būdu net ir pačiame žaidime sportininkai yra tikrai atletiški ir kiekvienas turi savo unikalius judesius.

Apskritai visi veiksmai aikštėje vyksta sklandžiai ir tikroviškai – smūgiai yra lygūs, gynyba sudėtinga, o kiekvienas žaidėjas yra unikalus asmuo su skirtingomis animacijomis. Žaidimas suteikia jausmą, kad iš tikrųjų stebite kito tikro NBA klubo žaidimą.

NBA 2K24 MyNBA

„MyNBA” (2K frančizės režimo versija) visada buvo populiarus žaidimo režimas, ir jis ir toliau rodo, kodėl. Gerbėjai gali grįžti į praeitį ir iš naujo išgyventi įvairių žaidėjų laikus.

Nesvarbu, ar norite išgyventi LeBrono Jameso erą, ar grįžti į Čikagos „Bulls” laikus su Michaelu Jordanu – visa tai įmanoma, o „MyNBA” leidžia jums susipažinti su didele NBA istorijos dalimi.

NBA 2K24 Mamba akimirkos

Mamba Moments” yra alternatyva režimui, kuris kadaise išskyrė Michaelą Jordaną. „Mamba Moments” padeda iš naujo išgyventi ir suvaidinti Kobe Bryanto sukurtas akimirkas.

NBA 2K24 The W

W, kuris yra WNBA režimas, yra geras! Gaila, kad šis režimas prieinamas tik dabar, o ankstesnėse versijose jo nebuvo. WNBA komandose yra tikrai gerų žaidėjų, o merginos visiems sirgaliams suteiks visapusišką krepšinio patirtį.

NBA 2K24 grafika

Kaip visada, „2K” žaidimo vaizdai yra geri. Vizualiai žaidimas nėra nuostabus, tačiau nėra ir tragiškas. Žaidėjai atrodo šiek tiek tikroviškiau nei ankstesnėse dalyse, o aikštelės atrodo gerai, todėl raginame visus krepšinio entuziastus išbandyti virtualias aikštes su „NBA 2K24”!