Karalius atvyko – „Counter-Strike 2” jau šią vasarą!

- - 0 komentarų įraše Karalius atvyko – „Counter-Strike 2” jau šią vasarą!

Po daugybės užuominų ir įvairių nutekėjimų žaidimų leidėja „Valve” oficialiai paskelbė apie kitą serijos žingsnį – „Counter-Strike 2”. Šiame straipsnyje apžvelgsime viską, ką žinome apie naująjį „CS:GO” atnaujinimą, ir viską, ką matėme pačioje beta versijoje!

Per dešimties metų CS:GO istoriją buvo atlikti keli svarbūs atnaujinimai, tačiau niekas nebuvo vertas dėmesio. Per tą laiką žaidėjų skaičius kasmet augo dėl stiprios bendruomenės, populiaraus CS:GO esporto ir klestinčios CS:GO odos ekonomikos.

Dėl visų šių priežasčių „tęsinys” niekada neatrodė tikėtinas – kodėl „Valve” turėtų išleisti naują žaidimo versiją, jei dabartinis žaidimas yra sėkmingas ir vis dar auga? Tačiau kai NVIDIA tvarkyklės atnaujinime buvo rasti „CS:GO 2” vykdomieji failai, gandai pasiekė karštligišką lygį.

Richardo Lewiso straipsnis apie „Counter-Strike 2” beta versijos išleidimą „patvirtino” visus ankstesnius gandus, ir visų akys buvo nukreiptos į kovo pabaigą.

Taip ir nutiko vakar – vidurdienį, 17:35 CET, naujiena apie naujo žaidimo egzistavimą pasirodė oficialioje „Counter-Strike” „Twitter” paskyroje
.

Bendruomenė iš karto uždavė keletą svarbių klausimų, į kuriuos, žinoma, taip pat laukė atsakymų!

 

Ar tai naujas žaidimas ir ar turėsiu jį pirkti?

Jis nemeluoja. Kūrėjai paskelbė, kad „Counter-Strike 2” taps „nemokamu CS:GO atnaujinimu”.

 

Kas nutiks su CS:GO odos?

Visus CS:GO skinus bus galima naudoti „Counter-Strike 2” ir jie bus vizualiai patobulinti!

 

Jei CS:GO žaidime turiu VAC draudimą, ar galiu žaisti CS2?

Ne oficialiuose serveriuose. VAC draudimai perkeliami iš CS:GO į Counter-Strike 2. Varžybų ir turnyrų laiko apribojimai perkelti ir į „Counter-Strike 2”.

 

Toliau rasite vaizdinių užuominų apie tai, ko tikėtis iš CS2 vasarą!

Internete pasirodė neoficialios informacijos, leidžiančios sužinoti apytikslius „Counter-Strike 2” reikalavimus. Mūsų nuomone, minimali kompiuterio įranga yra Dateks Intel Core i3 Gen12 GMNG (DDR4), o norint maloniau žaisti žaidimus su didesniu FPS, rekomenduojame Dateks Intel Core i5 Gen13 GMNG (DDR5) sukomplektuotą kompiuterį.

Sėkmingo žaidimo ir laukiame „Counter-Strike”!

Pasidalinti straipsniu: