Profesionalių futbolo komandų žaidėjai reaguoja į savo siaubingus „FIFA 23” modelius

- - 0 komentarų įraše Profesionalių futbolo komandų žaidėjai reaguoja į savo siaubingus „FIFA 23” modelius

Gerbėjai jau daugiau nei dešimtmetį prašė į FIFA frančizę įtraukti Nacionalinę moterų futbolo lygą ir vakar EA pagaliau leido žaisti visoms 12 komandų (ir UWCL). Deja, šioms žaidėjoms žaidimo ir tikrojo gyvenimo panašumas neegzistuoja.

Daugelis žaidėjų yra visiškai „išblukę”, kaip matyti nuotraukoje, kurią tviteryje paskelbė FC „Houston Dash” žaidėja Caprice Dydasco. Iš Havajų kilusi, bet save pusiau azijiete įvardijanti Dydasco vaizdo žaidimo ekrano nuotraukoje yra pastebimai šviesesnė, o tai, žinoma, įžeidžia žaidėją.

Socialinėje žiniasklaidoje daugiausiai balsų skyrė „Angel City FC” ir buvusi USWNT žaidėja Sydney Leroux, kuri atkreipė dėmesį į tai, kad jos panašumas buvo daug tikroviškesnis FIFA 16 žaidime, kai ji buvo įtraukta į visą JAV moterų nacionalinę komandą.

Tiek Leroux, tiek kitos profesionalios futbolininkės pakeitė savo „Twitter” profilio nuotraukas į žaidžiančių moterų modelius, aiškiai pašiepdamos šią situaciją.

„FIFA 23” naudoja „EA” veido skenavimo technologiją, kad sukurtų tikroviškesnius profesionalių žaidėjų modelius, ir atrodo, kad dar praėjusių metų liepą tai buvo padaryta ” Arsenal” ir ” Manchester City” moterų komandoms. Tačiau EA, atrodo, neturi pakankamai išteklių, kad galėtų įtraukti šiuos labai realius kiekvieno žaidėjo skenavimo būdus, todėl tikėtina, kad atnaujinimuose ne visi žaidėjai dažnai atrodo tobulai.

Tačiau neatrodo, kad „FIFA 23” būtų naudojusi kokią nors NWSL žaidėjų veido skenavimo technologiją, nors Leroux teigia, kad ji buvo nuskaityta žaidimo tikslais.„Prašau, pasakykite man, kad nebuvau nuskaityta visu kūnu…” parašė ji tviteryje, atsakydama į žaidimo vaizdo įrašą, kuriame būtų sunku ją atpažinti.

Pasidalinti straipsniu: