„Life by You”, naujasis „The Sims” konkurentas, jau visai netoli!

- - 0 komentarų įraše „Life by You”, naujasis „The Sims” konkurentas, jau visai netoli!

The Sims frančizė, pirmą kartą išleista 2000 m. 2007 m. tai buvo daugelio mėgstamiausias gyvenimo simuliacijos žaidimas, daugiausia dėl to, kad rinkoje nebuvo konkurencijos. Tačiau pastaruoju metu gyvenimo simuliacijos žaidimų pramonė tapo įdomesnė ir daugelis nepriklausomų kūrėjų pradeda konkuruoti su EAThe Sims”.

Vienas iš tokių žaidimų yra ” Life By You”, kurį sukūrė „ Paradox Interactive” ir kuriam vadovauja Rodas Hamble’as, buvęs „The Sims” kūrėjas, kuriam net buvo skirtas „The Sims 2” personažas. Rodo patirtis simuliacijos žanro srityje ir jo supratimas apie „EA” leido šiam žaidimui tapti tuo, ko daugelis žmonių laukia su nekantrumu.

Štai keletas priežasčių, kodėl ” Life By You” gali būti geresnis žaidimas nei ” The Sims”.

1. „Atviras pasaulis”

„Life By You” bus atviro pasaulio žaidimas, kuriame žaidėjai galės tyrinėti juos supantį pasaulį. Pavyzdžiui, žaidimo avatarai galės važinėti dviračiais vietovėse, kuriose anksčiau „The Sims” buvo neįmanoma.

2. Įdomus mokamas turinys

„Life By You” pasiūlys puikių pritaikomų detalių – nuo baldų iki sienų dekoro variantų.
Be to, „Life By You” leidžia žaidėjams pritaikyti viską savo pasaulyje, įskaitant parkus ir teritorijas, kurios jiems nepriklauso.

3. Realus, tikro gyvenimo modeliavimas

„Paradox Interactive” paskelbė, kad tiek dialogai, tiek avataro išraiškos žaidime „Life By You” bus labai tikroviškos!
Mažos sąveikos animacijos, tokios kaip apkabinimai, bučiniai ir rankų laikymas, atrodys labai sklandžiai, todėl žaidėjai pajus glaudesnį emocinį ryšį su savo avatarais.

Ankstyvoji prieiga prie žaidimo prasidės 12 d. rugsėjo mėn., čia taip pat „Steam” nuoroda!

Pasidalinti straipsniu: