Rytoj „Steam” pasirodys 3 nauji miestų kūrimo žaidimai!

- - 0 komentarų įraše Rytoj „Steam” pasirodys 3 nauji miestų kūrimo žaidimai!

Šiandien miestų statytojų gerbėjai turi daug priežasčių džiaugtis – išgyvename tikrą šio žanro pakilimą. Šiais metais planuojama daug įdomių miestų, pvz.Cities: Skylines 2.

Savaitės viduryje „Steam” sistemoje pasirodys trys nauji miestų kūrimo žaidimai! Be to, kiekvienas žaidimas pasižymi visiškai skirtingu vizualiniu stiliumi ir kiekvienas žaidimas atstovauja skirtingo tipo miestų statymo žanrui!

Mano nuomone, įdomiausias miesto konstruktorius, kuris trečiadienį bus pradėtas naudoti ankstyvojoje prieigoje, yra TerraScape iš „Bitfall Studios”. Žaidimas pasižymi žavingu vaizdu ir jame galite statyti įvairias lentpjūves, namelius, fermas, užeigas ir t. t.

Ankstyvoji prieiga taip pat pradės veikti trečiadienįGrimgrad kuris atrodo kaip labiau tradicinis viduramžių išgyvenimo miestų kūrimo žaidimas. Kol statote gyvenvietę ir stengiatės apsaugoti kaimiečius nuo ligų, blogų oro sąlygų ir plėšrūnų, į žaidimą įsitraukia ir didesnės jėgos – jums teks kovoti su dievais.

Ankstyvoji prieiga prie žaidimo bus suteikta balandžio 5 d.NecroCity kuriame turėsite kurti, valdyti ir plėsti mirusiųjų karalystę. „NecroCity” labiau primena į veiksmą orientuotą gynybinį žaidimą, o ne tipišką miestų statymo žaidimą. Tiesa, tikėtina, kad nė vienas iš mūsų dar nėra valdęs mirusio miesto!
Pasidalinti straipsniu: