Elonas Muskas pradėjo prenumeruoti „MrBeast” už 5 dolerius per mėnesį

- - 0 komentarų įraše Elonas Muskas pradėjo prenumeruoti „MrBeast” už 5 dolerius per mėnesį

Elonas Muskas pradėjo prenumeruoti „YouTube” įžymybės MrBeast turinį „Twitter” už 5 dolerius per mėnesį. Šis solidus Elono Musko pasirodymas tik dar labiau sustiprino garsaus amerikiečių turinio kūrėjo pasaulinę šlovę, kuri kasdien vis labiau auga.

Jimmy Donaldsonas, geriau žinomas internetiniu slapyvardžiu MrBeast, yra YouTuberis, jau 11 metų žinomas dėl savo „Let’s Play” vaizdo įrašų, tačiau laikui bėgant jis išplėtė savo turinį, kurdamas vis ekstravagantiškesnius ir įvairesnius vaizdo įrašus.

MrBeast neseniai nusprendė išbandyti neseniai įdiegtą „Twitter” turinio prenumeratą ir netrukus paskelbė, kad Elonas Muskas yra jo prenumeratorių sąraše. MrBeast 18. Balandžio 18 d. jis juokaudamas uždavė klausimą – tai, kad Muskas prenumeruoja Jimmy turinį už 5 dolerius per mėnesį, kelia klausimą – „kas iš tikrųjų vadovauja „Twitter”?”

Kaukės sprendimas tapti vienu pirmųjų „MrBeast” „Twitter” prenumeratorių gali būti noras reklamuoti naująją prenumeratos funkciją, apie kurią iš pradžių buvo paskelbta rugsėjo 13 d. Balandžio mėn. „Twitter” prenumeratos leidžia gauti bet kokio tipo turinį – nuo tradicinių naujienlaiškių formato iki ilgo formato vaizdo įrašų ir podkastų iš profilių, kuriuos esate užsiprenumeravę. „Twitter” prenumeratos yra vienas iš dalykų, kuriuos Muskas bando agresyviau uždirbti iš socialinės žiniasklaidos platformos nuo tada, kai 2022 m. ją įsigijo už 44 mlrd. dolerių. 2022 m. pabaigoje, bendrovė stengėsi padidinti socialinės žiniasklaidos platformos pelną.

Beveik 20 mln. sekėjų turintis MrBeast šiuo metu yra tarp 100 labiausiai sekamų „Twitter” naudotojų, todėl jis puikiai tinka skleisti informaciją apie naujai įdiegtą „Twitter” funkciją. Beje, per 24 valandas nuo paskelbimo šis tviterio įrašas jau buvo peržiūrėtas daugiau nei 30 milijonų kartų.

Laikas parodys, kaip garsiam turinio kūrėjui seksis ateityje, nes tiek jo populiarumas, tiek ambicijos jau seniai peržengė „YouTube” ir „Twitter” ribas. MrBeast neseniai atskleidė, kad svarsto galimybę balotiruotis į JAV prezidento postą, kai tik jam sukaks 35-eri, t. y. anksčiausiai, kai pagal JAV konstituciją jis gali tai daryti.

Pasidalinti straipsniu: