Komanda teigia, kad fotorealistinis FPS gali pasiekti konsoles

- - 0 komentarų įraše Komanda teigia, kad fotorealistinis FPS gali pasiekti konsoles

„Unrecord” – tai DRAMA sukurtas fotorealistinis FPS žaidimas, kuris užkariavo žaidimų ekspertų širdis savo itin tikroviškais vaizdais. Nors daugelis vartotojų manė, kad žaidimas skirtas tik asmeniniams kompiuteriams, panašu, kad kūrėjai jau galvoja apie žaidimo perkėlimą į kitas platformas. Ši žinia atėjo iš oficialaus žaidimo „Discord” serverio, kuriame DUK skiltyje paaiškinami šio stulbinančio žaidimo ateities planai.

„Unrecord” iš pradžių bus išleistas asmeniniams kompiuteriams, tačiau svarstome ir kitas platformas. Norime pasiekti kuo daugiau žaidėjų ir kartu užtikrinti aukštos kokybės patirtį. Bus aptartas platformų prieinamumas.”

Šiuo metu „Unrecord” galima įsigyti „Steam” pageidavimų sąraše ir, Steam stebėjimo svetainės SteamDB duomenimis, turi daugiau nei 10 000 sekėjų. Vis dėlto pamažu pridedamos ir kitos platformos, todėl konsolių žaidėjai taip pat laukia šio labai realistiško FPS projekto.

Kaip minėta, komanda stengiasi orientuotis į „kuo daugiau žaidėjų”, todėl „Unrecord” taip pat gali būti įtraukta į prenumeratos paslaugas, pavyzdžiui, „Xbox Game Pass” ir „PlayStation Plus”, todėl ji taps prieinamesnė ir pigesnė galimybė tik konsolinius žaidimus žaidžiantiems žaidėjams.

„Unrecord” neseniai tapo vienu iš labiausiai aptarinėjamų žaidimų dėl realistiško požiūrio į vaizdus ir kamerą, todėl kai kurie žaidėjai vis dar vengia patikėti, kad tai tikras projektas. Tačiau, kaip atrodo, žaidimas yra tikras, o ne tik tikra filmuota medžiaga ar dirbtinio intelekto sukurtas turinys, kaip manė daugelis žaidėjų.

Jei nesate susipažinę, „Unrecord” žaidime atliekate taktinio policijos pareigūno vaidmenį, tiriančio bylą iš kūno kameros perspektyvos. Turėsite derinti taktinius ir detektyvinius įgūdžius, kad išspręstumėte sudėtingą bylą, todėl jausitės taip, tarsi kiekviena paleista kulka būtų svarbi.

Pasidalinti straipsniu: