Išleistas „Diablo IV” – kas apie jį žinoma iki šiol?

- - 0 komentarų įraše Išleistas „Diablo IV” – kas apie jį žinoma iki šiol?

„Diablo IV” jau čia, o nuo paskutinės dalies praėjo daugiau nei dešimt metų. Pirmą kartą apie galimą „Diablo” tęsinį pranešta 2019 m. Nuo to laiko „Blizzard” pasidalijo daugiau informacijos apie žaidimą ir kartu su KFC sukūrė specialų „Diablo IV” meniu, kad padėtų reklamuoti naujausią žaidimo dalį per maisto pramonę.

„Diablo IV” buvo išleistas naktį iš 6 d. birželio 7 d., o naujosios dalies išleidimas nutraukė maždaug 11 metų trukusią tylą nuo paskutinės dalies – „Diablo III”. „Diablo IV” galima įsigyti asmeniniame kompiuteryje, „Xbox X|S”, „Xbox One”, „PS5” ir „PS4”.

Istorija iki šiol

Vienas maloniausių „Diablo IV” netikėtumų – atviro pasaulio žemėlapis, leidžiantis žaidėjui laisvai tyrinėti pasaulį ir užkariauti priešų tvirtoves. Žemėlapis didžiulis, todėl rekomenduojame turėti žirgą, kuris padės jums suspėti! Pasaulio žemėlapį sudaro penki skirtingi regionai:

  • Fractured Peaks (snieguoti kalnai).
  • Sausa stepė (dykuma)
  • Hawezar (pelkė)
  • Scosglen (pakrančių miškai)
  • Kehjistan (griuvėsiai)

Penki regionai suskirstyti į skirtingus subregionus, kurių kiekvienas pasižymi unikaliu aplinkos stiliumi. Apskritai pasaulis yra didesnis už visus ankstesnius „Diablo” žemėlapius kartu sudėjus. Kalbėdama apie žaidimo istoriją, „Blizzard” apibūdino „Diablo IV” istoriją kaip pačią tragiškiausią. Veiksmas vyksta praėjus 50 metų po „Diablo III” išplėtimo „Reaper of Souls”, kuriame žmoniją beveik išnaikino Malthaelis, o „Sanctuary” pasaulis vis dar neatsigavo po šio siaubingo įvykio.

 

Diablo 4 žaidimo eiga ir veikėjų klasės

„Diablo 4” vis dar yra veiksmo RPG, paremtas grobio ir įrangos rinkimu bei lygių kėlimu. Žinoma, sėkmingos kovos su priešų ordomis ar dideliais bosais tik padidina jūsų pačių galios lygį. Kaip minėjau anksčiau, „Diablo IV” yra atviro pasaulio veiksmo RPG, o tai suteikia daugiau laisvės tyrinėti neištirtas vietoves ir užsiimti įvairia veikla. Tarp svarbiausių funkcijų – PvP mūšiai, greitesnės judėjimo galimybės ir asmeniškesni veikėjo kūrimo įrankiai.

„Diablo IV” yra penkios veikėjų klasės: barbaras, druidas, nekromantas, klajoklis ir burtininkas. Palyginti su ankstesniais „Diablo” žaidimais, „Diablo IV” klases galima daug labiau pritaikyti, įskaitant išvaizdą.

/ „Dateks” komanda artimiausiomis dienomis taip pat iš arčiau apžvelgs „Diablo IV” – sekite mūsų Instagram,Twitter ir TikTokpaskyras!

Pasidalinti straipsniu: