„Games Festival” metu paskelbta apie naują siaubo žaidimą „John Carpenter’s Toxic Commando

- - 0 komentarų įraše „Games Festival” metu paskelbta apie naują siaubo žaidimą „John Carpenter’s Toxic Commando

Prancūzų vaizdo žaidimų kūrėja „Focus Entertainment” ir amerikiečių „Saber Interactive” vasaros žaidimų festivalio „Summer Game Fest” tiesioginės transliacijos metu pristatė laukinį siaubo FPS žaidimą „John Carpenter’s Toxic Commando”.

Johnas Carpenteris, yra amerikiečių kino režisierius, scenaristas ir aktorius, geriausiai žinomas dėl savo siaubo ir veiksmo filmų, sukurtų septintajame dešimtmetyje. Septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje geriausiai žinomi siaubo ir Septintajame ir aštuntajame dešimtmetyje. Pripažintas režisierius dirba su abiem žaidimų kūrimo studijomis, „Focus” ir „Saber”, kad veiksmo FPS būtų pristatytas „PlayStation 5”, „Xbox Series X|S” ir asmeniniams kompiuteriams. Tiksli publikavimo data nepaskelbta.

„Labai smagu dirbti su „Focus” ir „Saber” prie kažko naujo”. Carpenteris sakė tiesioginiame eteryje. „Man patiešām patīk viss ap zombijiem un videospēles nav izņēmums. Cilvēkiem šī spēle patiks.”

Žaidimo veiksmas vyksta netolimoje ateityje, kai eksperimentinis bandymas panaudoti Žemės branduolio galią baigiasi tragedija – Žemės dievas sukrečiamas, dėl to dirvožemis tampa nenaudingas, o visa natūrali gyvybė miršta. O tada žaidimo siužetas paremtas situacijos raminimu ir kova su milžiniškomis monstrų ordomis.

Peržiūrėkite žaidimą dabar „Epic Games” parduotuvė.

Pasidalinti straipsniu: