Keturi nauji „Steam” žaidimai, kurių galbūt nepastebėjote

- - 0 komentarų įraše Keturi nauji „Steam” žaidimai, kurių galbūt nepastebėjote

Didieji žaidimų pramonės vardai dažnai pasirodo „Steam” platformoje su savo didelio biudžeto šedevrais. Tačiau nereikia pamiršti, kad yra ir mažų žaidimų leidėjų, kurie tikisi būti pastebėti. Pastebėjome, todėl pateikiame keturis mažesnių leidėjų skirtingų žanrų žaidimus, tinkančius visiems skoniams!

Forgive Me Father 2

Steam” puslapis
Išleidimo data: Spalio 20 d.
Kūrėjas: Byte Barrel

Žaidimas, kuris yra pirmojo asmens šaudyklė, pasižymi labai įdomiu, ranka pieštu vizualiniu meno stiliumi. Žaidime stilistiškai derinami komiksai ir mitologija. Tai yra ankstyvosios prieigos žaidimas, kuris dar nėra baigtas, todėl nuo dabar iki 2024 m. bus išleisti nauji lygiai, priešai, bosai, ginklai ir įvairūs kiti gebėjimai. Nuo dabar iki 2024 m. pabaigos. Dabartinėje žaidimo versijoje yra 10 lygių.

Dead Signal

Steam” puslapis
Išleidimo data: Spalio 21 d.
Kūrėjas: Reflect Studios

Didelį daugiabučių kompleksą prižiūrintis apsaugos darbuotojas atidžiai stebės 20 kamerų, išsibarsčiusių visame pastate. Žinoma, turite atkreipti dėmesį į bet kokius įtartinus judesius. Sėdėdami prie darbo stalo ir žiūrėdami į ekranus galite jaustis gana saugūs, tačiau dažnai turėsite išeiti į svetimą daugiabučių kompleksą, kad atliktumėte skubų remontą arba gautumėte įtartinus vidurnaktinius pristatymus. Nereikia nė sakyti, kad jūsų darbas nėra saugus ir labai tikėtina, kad šiuose koridoriuose galite žūti. Bet su kuo?

Ežero pakrantės namelis 2

Steam” puslapis
Išleidimo data: Spalio 20 d.
Kūrėjas Roope Tamminenas

2D pavojai sugrįžta! Pasinerkite į įvairialypį siaubo pasaulį ir pereikite lygius. Niekas negali jūsų paruošti R kategorijos iššūkiams, su kuriais susidursite!

Sea of Survivors

Steam” puslapis
Išleidimo data: 19. Spalio 19 d.
Kūrėjas: Nah Yeah Games

Žaidime „Sea of Survivors” turite pilotuoti savo laivą. Ir tai galite daryti bet kuria kryptimi, bet jis niekada nesustos, nes vėjai vis pučia ir pučia, o tai reiškia viena – galite sutikti piratus ir jūros platybes. Venkite ir naikinkite būrius piratų ir jūrų pabaisų. Atraskite paslaptingus prakeiksmus, atrakinkite unikalius lobius ir kovokite dėl išlikimo.

Pasidalinti straipsniu: