FNCS ir RLCS gamins danai iš BLAST

- - 0 komentarų įraše FNCS ir RLCS gamins danai iš BLAST

Elektroninio sporto turnyrų organizatorė BLAST pratęsė ir atnaujino partnerystę su „Epic Games”, todėl bendrovė galės tęsti „Fortnite Championship Series” (FNCS) ir pradėti „Rocket League Championship Series” (RLCS).

BLAST nepateikė informacijos apie sutarties trukmę, tačiau nurodė, kad abi sutartys sudarytos „keleriems metams” ir kad ateityje Danijos turnyrų organizatoriai bus atsakingi už FNKS ir RLCS transliavimo ir komercines teises.

Nors „BLAST” daugiausia žinoma dėl savo gražaus „BLAST Premier” šou, kuriame pagrindinė e. sporto šaka yra „Counter-Strike”, ji taip pat rengia kitas aukšto lygio e. sporto lygas ir renginius, pavyzdžiui, „Rainbow Six Siege” ir FNCS.

Pirmą kartą BLAST ir „Fortnite” kūrėja „Epic Games” bendradarbiavo 2021 m., kai buvo surengti „FNCS All-Star Showdown” ir „FNCS Grand Royale” turnyrai. Nuo to laiko didžiausias BLAST ir „Epic Games” akcentas buvo FNCS, kuris buvo žiūrimiausias žaidimas istorijoje (remiantis „Esports Charts” duomenimis).

Kalbant apie „Rocket League”, tai bus pirmasis tokio pobūdžio BLAST žaidimas. Anksčiau RLCS rengė ESL per „DreamHack”.

2023 m. „Rocket League” eSporto serija (RLCS) pritraukė nemažai žiūrovų, tačiau dar neaišku, kaip eSporto ekosistema atrodys 2024 m., nes praėjusių metų pabaigoje aplink žaidimą buvo sukurtos kelios rinkodaros kampanijos. Tikimasi, kad žiūrovų skaičius tik didės.

„BLAST” paskelbė, kad bendrovė valdys visas RLCS ir FNCS varžybas, renginių rengimą ir rinkodaros veiklą. Tai pirmas toks atvejis bendrovėje.

Pasidalinti straipsniu: