5 geriausi MMORPG

- - 0 komentarų įraše 5 geriausi MMORPG

MMORPG, kitaip vadinami masiniais daugelio žaidėjų internetiniais vaidmenų žaidimais, yra internetiniai žaidimai, kuriuose žaidėjai gali kurti savo istoriją, kelti lygį, atlikti unikalias užduotis ir dar daugiau.

Tačiau MMORPG yra unikalūs dėl vienos priežasties: kiekvienas žaidėjas, atlikdamas įvairias užduotis, kuria savo istoriją, o užduočių paprastai būna tiek daug, kad jų visų atlikti beveik neįmanoma.

Per daugelį metų buvo išleista daug MMORPG žaidimų, tačiau manome, kad tik keli iš jų gali pretenduoti į geriausio visų laikų MMORPG titulą.

5. „Elder Scrolls Online

„Elder Scrolls Online” paleidimo metu nesulaukė ovacijų, tačiau, nepaisant prastų atsiliepimų, žaidimas ir toliau leido naują turinį, kuris ilgainiui tapo dar sėkmingesnis.

„Elder Scrolls Online” leidžia žaidėjams tyrinėti įvairias „Elder Scrolls” serijos žemes, o leidėjai gana dažnai išleidžia daug naujų istorijų.

4. Dingusi arka

2019. 2007 m. išleista „Lost Ark” – puikus fantazijos ir nuotykių derinys. Nors kai kurie personažai gali būti šiek tiek per dideli, palyginti su tokiais žaidimais kaip „Elder Scrolls Online”, MMORPG ekspertai „Lost Ark” vis tiek labai giria.

„Dingusios arkos” istorija labai plati, todėl ji tokia puiki. Be to, jo sukūrimas kainavo 85 milijonus JAV dolerių, todėl tai yra vienas brangiausių MMORPG žaidimų. Nors pinigai nėra viskas, tai rodo, kiek daug darbo ir laiko įdėta į šį didžiulį žaidimą.

3. Naujasis pasaulis

Naujasis pasaulis buvo šviežio oro gurkšnis MMORPG žanre. Žaidimas žaidėjams suteikė tikroviškesnę grafiką ir pusiau realistišką viduramžių žanro vaizdą.

Pradėjęs veikti „Naujasis pasaulis” greitai išpopuliarėjo. Kai kurie iš didžiausių transliuotojų, pavyzdžiui, Shroud, SypherPK ir kiti, kelis mėnesius reguliariai žaidė šį žaidimą, todėl jis tapo populiarus „Twitch” ir „YouTube”. Nors žaidimas nėra toks populiarus, koks buvo išleidimo metu, jis vis dar turi nemažai žaidėjų.

2. World of Warcraft

„World of Warcraft” buvo išleistas 2004 m. 2007 m. tai buvo daugelio kitų MMORPG žaidimų senelis. „WoW” taip pat jungia fantasy ir viduramžių stiliaus pasaulius, o žaidimas vis dar leidžia atnaujinimus.

1. RuneScape

„RuneScape”, išleistas dar anksčiau nei „World of Warcraft”, greitai tapo žinomas kaip vienas didžiausių ir populiariausių visų laikų žaidimų. Tiesą sakant, nepaisant to, kad žaidimas buvo atnaujintas nauja grafika ir kitais atnaujinimais, daugelis vis dar teikia pirmenybę „Old-School RuneScape” žaidimui, kuris pasižymi klasikine 2001 m. matyta grafika. žaidimo versija.

„RuneScape” toks populiarus dėl savo prieinamumo – norint mėgautis žaidimu, reikia labai nedaug – jį paleisti galima net istoriniame kompiuteryje. Skirtingai nei „World of Warcraft” ir kiti žaidimai, „RuneScape” nereikia prenumeratos. Žaisti galima visiškai nemokamai.

„RuneScape” tebėra vienas populiariausių MMORPG ir vienas populiariausių vaizdo žaidimų 2024 m. 2007 m. jis tapo geriausiu visų laikų MMORPG žaidimu.

Pasidalinti straipsniu: