Penki geriausi japonų mafijos žaidimai!

- - 0 komentarų įraše Penki geriausi japonų mafijos žaidimai!

Visi tikrai esame girdėję apie Jakudzą, kuri, nesileidžiant į detales, apibūdina Japonijos mafiją. Žinoma, kaip ir kitos populiarios kriminalinės istorijos, „Yakuza” istorijos buvo nagrinėjamos įvairiuose vaizdo žaidimuose, todėl parengėme straipsnį apie, mūsų nuomone, penkis geriausius „Yakuza” vaizdo žaidimus.

5. „Yakuza: Lost Judgement

„Yakuza: Lost Judgement” – tai kriminalinė drama, kurioje žaidžiate privatų detektyvą Takayuki Yagami, turintį tirti Kamurochō rajoną.

4. „Yakuza 6: The Song of Life

Pagrindinis veikėjas Kiryu įtraukiamas į sąmokslų ir emocinių istorijų tinklą, kuriame iš visų pusių jo prašoma paaiškinti savo praeitį. Žaidime nagrinėjamas pagrindinio veikėjo Yakuza palikimas ir tikrinamas Kiryu teisėtumas priklausyti Yakuza brolijai.

3. „Yakuza: Judgement

Takayuki Yagami, buvęs advokatas, tapęs privačiu detektyvu, tiria žmogžudystes, išdavystes ir kovoja su Jakudzos brolija Kamurochō gatvėse.

2. „Yakuza 7: kaip drakonas

Savotiškas žaidimo siužetas, kuriame jūs esate pagrindinis veikėjas Kasuga. Kasuga savaip vaizduoja žavų kvailį, kurį kaip magnetas traukia įsimintiniausios kasdienės situacijos. Kai kuriuose iš jų taip pat aiškinamasi su Jakudzos brolija.

1. Yakuza 0

„Yakuza 0” dėmesys sutelkiamas į dviejų gerai pažįstamų veidų – Kazumos Kiryu ir Goro Majimos – pradžią. Dauguma gerbėjų mano, kad „Yakuza 0” yra geriausias serijos žaidimas. Žaidimo veiksmas vyksta atviro pasaulio aplinkoje ir nukelia į du didžiuosius Japonijos miestus – Tokiją ir Osaką – praėjusio amžiaus dešimtajame dešimtmetyje. Devintojo dešimtmečio pradžioje. Kamurochō viskas susiję su nešvariais pinigais ir dominavimu.

Pasidalinti straipsniu: