Penki geriausi žaidimai mažiesiems leidėjams 2023 m.

- - 0 komentarų įraše Penki geriausi žaidimai mažiesiems leidėjams 2023 m.

2023. Šie metai tikriausiai įeis į istoriją kaip metai, kai žaidimų leidėjai džiugino gerbėjus puikiais įvairių žanrų žaidimais. Žaidimų kokybę dažnai lemia kūrėjų biudžetas ir darbuotojai, bet ne visada! Ne kartą įrodyta, kad net ir nedideli žaidimų kūrėjai, kurių komandas sudaro vos 2-3 žmonės, gali sukurti kažką gražaus ir ilgalaikio.

Todėl sudarėme penkių, mūsų manymu, unikalių ir puikių 2023 m. pasirodžiusių žaidimų sąrašą. sukurtus mažų žaidimų kūrėjų. Žinoma, visiems skoniams.

Sennaaro giesmės

„Steam” svetainė

Leidėjas: Rundisc (Prancūzija)

Knygos „Sannaaro giesmė” pasakojimas yra apie kerintį Sennaaro pasaulį, kupiną paslapčių, istorijos ir nepamirštamų personažų. Keliausite iš vienos vietos į kitą, tačiau pakeliui teks spręsti galvosūkius. Jūsų pagrindinis tikslas – įveikti Babelio bokštą iššifruojant visus simbolius ir slaptas kalbas.

Kokonas

„Steam” svetainė

Leidėjas: Geometric Interactive (Danija)

2023 m. „Cocoon” tapo labai populiarus antroje pusėje. Tai unikalusgalvosūkių žaidimas, kurio pagrindinis veikėjas yra Cicada. Žaidime nuolat judate – keliaujate po orbų pasaulius, atrandate naujų gebėjimų ir pritaikote juos sau. Žinoma, tarp viso to vyksta ir kovos su bosais, kuriose kiekvienas naujas gebėjimas gali padėti karščiausiame kiekvienos kovos taške.

Dredžas

„Steam” svetainė

Leidėjas: Black Salt Games (Naujoji Zelandija)

Dredge” yra gražus ir bauginantis žaidimas, kuris patiks žvejams ir vandens mėgėjams. Įdomu tai, kad žaidime vienu metu siūlomos dvi siužetinės linijos – rami, kurioje žaidėjas gali mėgautis virtualia žvejyba, ir bauginanti, kurioje bangos ir vandens monstrai jus sudrebins!

Žinoma, jūsų žvejybos laivas žaidime atlieka labai svarbų vaidmenį, nes po didesnių bangų jis turės išsitaisyti arba grįžti į uostą. Taip pat negalima pamiršti, kiek kilogramų žuvies telpa mažoje valtyje – viskas priklauso nuo svorio. Puikus žaidimas!

 

Dave’as Naras

„Steam” svetainė

Leidėjas: MINTROCKET (Pietų Korėja)

Praėjusiais metais šis gražus nuotykių RPG žaidimas buvo labai populiarus. Žaidime esate Dave’as ir jūsų užduotis – nardyti po vandeniu. Žaidime renkate medžiagas, kad galėtumėte patobulinti savo įrangą ir pasinerti giliau!

Beje, „Steam” laimėjo pagrindinį prizą„Sit Back And Relax”žaidimų apdovanojimuose!

Žvaigždžių jūra

„Steam” svetainė

Leidėjas: Sabotage Studio (Kanada)

Sea of Stars” yra meno kūrinys, kurį reikia žaisti dabar pat! Tai puikus RPG žaidimas, kuriame atiduodama duoklė 1995 m. RPG, pagerbiantis žaidimą, išleistą Chrono Trigger.

Žaidimas buvo paskirtas 2023 m. „The Game Awards” apdovanojimuose jis laimėjo geriausio nepriklausomo žaidimo apdovanojimą, taip dar kartą įrodydamas savo meistriškumą, ir turi puikų garso takelį.

Ar yra žaidimas, kurio neįtraukėme į šį tinklaraštį? Jei taip, praneškite mums komentaruose!

Pasidalinti straipsniu: