5 žaidimai, kuriuos žmonės vis dar mėgsta ir po dešimtmečio!

- - 0 komentarų įraše 5 žaidimai, kuriuos žmonės vis dar mėgsta ir po dešimtmečio!

Sukurti žaidimą, kuris išlaikytų laiko išbandymą, yra gana sudėtinga. Jei žaidėjai ir toliau juo mėgaujasi praėjus keleriems metams po žaidimo išleidimo, tuomet žaidimų kūrėjai gali pasidžiaugti – jie pataikė į didįjį dešimtuką!

Kai kurie žaidimai turi tą stebuklingą prisilietimą, kuris po daugelio metų sugrąžina senus žaidėjus ir pritraukia naujus. Kai kurie iš šių žaidimų net neturi geriausios grafikos ir jiems nereikia nuolatinių atnaujinimų.

Tiesą sakant, galima sakyti, kad kai kurie žaidimai laikui bėgant net suklestėjo, o žaidėjų skaičius tik didėjo. Štai penki žaidimai, kurie vis dar aktualūs praėjus dešimčiai metų nuo jų pirmojo pasirodymo scenoje.

 

5. „Counter-Strike: Global Offensive” (šiuo metu žinomas kaip CS2)

Paskelbimo data: 2012 m. Rugpjūčio 12 d.

Žaidimas, kurį žaidžia jau kelios kartos. Žaidimas, kuris jau turėjo kelias versijas. Dabar žaidimas žinomas kaip ” Counter-Strike 2″, tačiau senosios mokyklos žaidėjai atpažins ir tokias santrumpas kaip CS 1.3, CS 1.6 ir t. t.

Didelę „Counter-Strike” žaidėjų bazę lemia nostalgija, žaidimo ekonomika (odos) ir elektroninis sportas.

Daugelio „Counter-Strike” žaidimų odų vertė šiandien siekia 100 000 JAV dolerių, o didžiausiuose „Counter-Strike” turnyruose prizų fondai siekia iki 2 000 0000 JAV dolerių.

 

4. World of Warcraft

Išleidimo data: 2004 m. 23. Lapkritis

World of Warcraft ” yra vienas populiariausių mūsų kartos MMORPG žaidimų. Šis žaidimas net buvo rodomas „South Park” epizode!

Šis atviro pasaulio internetinis žaidimas nėra nemokamas, tačiau jį vis tiek žaidžia daugiau nei 100 milijonų aktyvių žaidėjų.

Didžiulis žaidimo gerbėjų būrys ištikimas ir atsidavęs jau 20 metų, todėl „World of Warcraft” yra vienas geriausių ir didžiausių žaidimų, kurie vis dar žaidžiami ir po dešimtmečio.

3. RuneScape

Išleidimo data: 2001 m. sausio 4 d

Šis sąrašas negali egzistuoti be ” RuneScape”. Tai žaidimas, kuris šį sausį atšventė 23-iąjį gimtadienį! ” RuneScape” yra populiarus MMORPG, kurį galima žaisti nemokamai.

Beje, yra naujesnė žaidimo versija, tačiau dauguma žaidėjų vis dar renkasi originalųjį „RuneScape” – „ Old School RuneScape”. Žaidimas išsiskiria savo paprastumu ir galimybėmis.

 

2. DOTA 2

Išleidimo data: 2001 m sausas 4 d

DOTA 2″ vaidina svarbų vaidmenį MOBA pasaulyje. Šis žaidimas buvo išleistas daugiau nei prieš dešimtmetį, o jo e. sporto turnyruose pasiekta nemažai rekordų.

Pavyzdžiui, 2021 m. Dota 2 pasaulio čempionato prizinis fondas buvo 40 mln.

Nors „Dota 2” kasdien žaidžia daugybė žaidėjų, o prizinis fondas yra didžiulis, šis žaidimas taip pat turi labai didelę auditoriją ir gerbėjų palaikymą. Paskutinį pasaulio čempionatą vienu metu stebėjo daugiau nei 1,44 mln. žiūrovų, todėl tai buvo vienas žiūrimiausių e. sporto renginių pasaulyje.

 

1. League of Legends

Paskelbimo data: 2009 m. 27. Spalio mėn.

Nesvarbu, ar esate „League of Legends ” gerbėjas, ar žaidėjas, negalite paneigti šio žaidimo populiarumo. Jau 15 metų ” League of Legends ” yra MOBA žaidimų karalius. Žaidėjų skaičiumi šis žaidimas net populiaresnis už „Dota 2” ir ypač populiarus tarp žaidėjų Rytų Azijoje.

Nuo 2022 m. „League of Legends” per mėnesį žaidžia apie 180 milijonų žaidėjų. Žaidimas taip pat buvo įtrauktas į ” Netflix” serialą ” Arcane”.

Pasidalinti straipsniu: