Komanda, sukūrusi legendinį žaidimą „Burnout”, kuria naują blokbasterį – „Wreckreation”.

- - 0 komentarų įraše Komanda, sukūrusi legendinį žaidimą „Burnout”, kuria naują blokbasterį – „Wreckreation”.

Ar prisimenate Wreckreation? 2009 m. rugpjūčio mėn. parodoje „Gamescom 2022“ paskelbti žaidimai buvo pavadinti „Three Fields Entertainment“ projektais. Deja, po to, kai žaidimas buvo anonsuotas daugiau nei prieš 18 mėnesių, vaizdo žaidimų industrijos žmonės negirdėjo jokių naujienų, išskyrus šiandien.

Pastaruosius dvejus metus studija veikė aktyviai, tačiau tam tikroje ramybėje, o „Wreckreation” tęsia veiklą. Beje, „Three Fields Entertainment” sudaro buvę „Criterion” darbuotojai. Tai studija, kadaise sukūrusi legendinį žaidimą „ Burnout”.

„Burnout“ pasirodė 2019 m. ir nuo to laiko iš „Three Fields Entertainment“ nebuvo daug girdėti, tačiau tada buvo paskelbta apie „Wreckreation“, iš pradžių planuotą 2020 m. Pirmąjį pusmetį buvo pristatytas filmas „Pavojingas vairavimas 2”.

„Wreckreation” bus atviro pasaulio vairavimo žaidimas, kuriame žaidėjai galės varžytis statydami trasas, kurdami perdėtas, nerealistiškas ir abstrakčias lenktynių trasas.

Wreckreaction „Twitter” paskyra nuo 2022 m. nepaskelbė jokių įrašų. Neseniai komanda pateikė įvairių užuominų, tačiau tai gali būti ramybė prieš audrą.

„Wreckreation” bus prieinama platformoje Steam netrukus.

Pasidalinti straipsniu: