E-sporto gerbėjų pamėgtas žaidimas pralaimėjo atsakomąsias rungtynes

- - 0 komentarų įraše E-sporto gerbėjų pamėgtas žaidimas pralaimėjo atsakomąsias rungtynes

Geriausias pasaulyje „Counter-Strike” žaidėjas Oleksandr „s1mple” Kostliev pagaliau grįžo į sudėtį, tačiau ne taip įspūdingai, kaip tikėjosi dauguma gerbėjų.

„Counter-Strike 2” pradžioje Oleksandras ypač aktyviai reiškėsi X platformoje („Twitter”), kur griežtai kritikavo naująją žaidimo versiją. Oleksandras paprasčiausiai manė, kad jis dar nepasiruošęs.

„Counter-Strike” kūrėjai „Valve” daugelį mėnesių stengėsi patenkinti tiek sekmadienio žaidėjus, tiek elektroninio sporto profesionalus, ir panašu, kad žaidimo leidėjams pagaliau pavyko, nes vienu metu žaidžiančių žaidėjų skaičius ir toliau auga.

Grįžtant prie s1mple debiuto naujausioje „Counter-Strike 2” versijoje, galime pasakyti, kad jis buvo šaunus. Oleksandro „Falcons” pralaimėjo 45. „Falcons” pralaimėjo „Metizport” iš Švedijos.

Nepaisant to, kad „Falcons” buvo viena silpniausių „BLAST Premier: Spring Showdown” komandų, jie nesugebėjo laimėti šių atkrintamųjų varžybų, kuriose s1mple pasirodymas buvo neblogas, tačiau pasaulinės žvaigždės statusui gauti reikėjo šiek tiek daugiau…

Seriją „Falcons” pradėjo pergale 13:9 „Mirage”. Tada sekė „Overpass”, kur „Metizport” laimėjo vienu įvarčiu. Trečiasis kėlinys „Vertigo” buvo filmo vertas trileris, abi komandos žaidė labai atsargiai, bet galiausiai „Metizport” laimėjo 13:11.

s1mple baigė seriją su 28-29 K/D ir buvo antras silpniausias savo komandos žaidėjas. Komentatoriai dažnai pastebėdavo, kad ilgai lauktame debiute nebuvo jokių ypatingų momentų, o tai iš dalies galima paaiškinti angliška aplinka, kurioje jis žaidžia.


Tarptautinė žiniasklaida jau pranešė.
kad s1mple vasario viduryje prisijungė prie Saudo Arabijos „Falcons” už rekordinį mokestį, kuris, deja, dar nebuvo viešai atskleistas.

Pasidalinti straipsniu: