Neišleistas Žmogaus-voro priekabų filmukas nutekėjo į internetą

- - 0 komentarų įraše Neišleistas Žmogaus-voro priekabų filmukas nutekėjo į internetą

Po didžiulio „Insomniac” nutekinimo, kuris prieš kelis mėnesius smarkiai smogė bendrovei, bendrovė vis dar kenčia nuo naujų nutekinimų.

Neseniai interneto vartotojas pasauliniame žiniatinklyje
nutekino atšaukto žaidimo „Spider-Man: The Great Web” priekabą.

Tai turėjo būti penkių asmenų daugelio žaidėjų žaidimas, sukurtas „Live Service” pagrindu, tačiau „Sony” to nepatvirtino. Nutekinta „The Great Web” priekaba, kuri, beje, atrodo puikiai, leidžia pamatyti, koks šis žaidimas galėjo būti.

Šiandien internete pasirodžiusiame trumpame filmuko „Žmogus-voras: didysis tinklas” treileryje pasakojama apie penkis didžiajame Niujorko mieste kovojančius herojus.

Jei žaidimas pasiektų gerbėjus, jis būtų sukurtas pagal daugialypės visatos modelį, todėl veikėjai galėtų prisitaikyti prie bet kokios situacijos, t. y. būtų galima susivienyti su draugais ir sudaryti „gerąsias frakcijas”, kad būtų lengviau nugalėti Niujorko piktadarius.

Štai keletas dialogų iš žaidimo priekabos:

„Niujorkas… Nėra kitos vietos šiame pasaulyje, už kurią atiduočiau bet ką. Niujorkas – tai vieta, kur vieną akimirką ragaujate „ Vinnie” gabalėlį, o kitą turite sustabdyti masinį pabėgimą iš kalėjimo. Taip, kartais miestas gali padėti pats, bet būtų daug geriau, jei tai darytumėte su draugais. Kartu galime padaryti daugiau.”

Nutekintame treileryje įgarsino Peterio Parkerio balsą įgarsinantis Yuri Lowenthalis.

Pasidalinti straipsniu: