„Steam” išleidžia naują šeimoms skirtą plėtinį!

- - 0 komentarų įraše „Steam” išleidžia naują šeimoms skirtą plėtinį!

Bendrovė „Valve” ką tik paskelbė apie naują produktą „Steam Family”, kuris veiks kaip visiškai nauja ekosistema. „Steam Family” pakeis „Steam Family Sharing” ir „Steam Family View”. „Valve” teigė, kad tai suteiks naudotojams „vieną vietą žaidimams tvarkyti, kuria galės naudotis visi šeimos nariai”. „Steam Family” dabar galima naudoti tik „Steam Beta” versijoje.

Ataskaitoje minima, kad „Steam Family” nuo šiol gali surinkti iki penkių naudotojų. „Steam” šeimos „vadovas” gali savarankiškai valdyti visus naudotojus. Patvirtinta, kad, nepaisant dalijimosi žaidimu, naudotojai turės prieigą prie savo individualių žaidimo pasiekimų ir ” Workshop” failų.

Vienas didžiausių privalumų yra tai, kad šeimos nariai gali žaisti žaidimus, esančius kito šeimos nario „Steam” paskyros bibliotekoje, net jei tas asmuo tuo pat metu žaidžia ką nors kita.

„Steam Family” taip pat apima specialią tėvų kontrolės mechaniką. Tėvai galės stebėti žaidimo laiką ir apriboti prieigą prie netinkamų žaidimų, pokalbių funkcijų ar „Steam” parduotuvės. Produktas taip pat turi funkciją, kuri leis jaunesniems naudotojams „prašyti” pirkti, siunčiant pranešimą tėvams, kad šie patvirtintų arba atmestų pirkinį.

„Valve” taip pat patvirtino, kad bet kokia kenkėjiška veikla žaidimo metu turės įtakos visai „Steam Family” paskyrai. Jei jūsų jaunesnysis brolis netinkamai elgsis ir bus uždraustas žaisti jūsų „Steam” bibliotekos žaidimą, jūs, kaip savininkas, taip pat būsite uždraustas.

Pasidalinti straipsniu: