„Epic Games” parduotuvė „iOS” ir „Android” pradės veikti vėliau šiais metais

- - 0 komentarų įraše „Epic Games” parduotuvė „iOS” ir „Android” pradės veikti vėliau šiais metais

„Epic Games” ką tik paskelbė apie planus savo skaitmeninę parduotuvę vėliau šiais metais perkelti į mobiliąsias platformas. Apie tai pranešė „Epic Games” generalinis direktorius Steve’as Allisonas per technologijų milžinės GDC pristatymą. Be pirminio pranešimo jokios papildomos informacijos nebuvo atskleista, tačiau auditorijai buvo parodyta apytikslė programėlės koncepcija, kad būtų parodyta, kaip „Epic Games” parduotuvė galėtų atrodyti mobiliajame telefone.

Praėjusiais metais „Epic Games” susidūrė su teisiniais ginčais su garsiomis technologijų bendrovėmis dėl savo žaidimų ir programų valdymo įvairiuose įrenginiuose ir regionuose.

GDC konferencijoje „Epic Games” atskleidė, kad iki metų pabaigos pradės veikti mobilioji „Epic Games” parduotuvė, kad išvengtų šių bendrovių (daugiausia „Apple” ir „Google”) nustatytų apribojimų ir taisyklių. Tai papildys daugybė naujų specialiai mobiliesiems žaidimams skirtų įrankių.

„Epic” žaidimų parduotuvėje užregistruota daugiau nei 270 milijonų žaidėjų paskyrų, todėl nenuostabu, kad „Epic” siekia užimti dar vieną didelę rinkos dalį, pasinaudodama prieinamiausia šios pramonės šakos platforma – mobiliųjų įrenginių rinka.

Pasidalinti straipsniu: