„Arena Breakout” pasirodys asmeniniams kompiuteriams vėliau šiais metais

- - 0 komentarų įraše „Arena Breakout” pasirodys asmeniniams kompiuteriams vėliau šiais metais

Populiari mobilioji šaudyklė „Arena Breakout”, kurią sukūrė „Tencent” „MoreFun Studios”, vėliau šiais metais pasirodys ir asmeniniame kompiuteryje.

https://www.youtube.com/watch?v=Q22qV32yFIM Spēlējot „Arena Breakout: Infinite”, jūs būsiet daļa no tumšā visuma un kļūsiet par īstu kareivi – jūs darbosieties kā augsti kvalificēts militārais operatīvais darbinieks, kurš dodas uz kara plosīto Kamonas reģionu.

Žaidime yra realaus laiko apšvietimas ir 360 laipsnių erdviniai garso efektai, kad žaidimo patirtis būtų dar labiau įtraukianti. „Arena Breakout: Infinite” taip pat siūlo daugiau nei 500 priedų, kuriuos galima naudoti savo komplektui pritaikyti.

Žaidime galite pritaikyti savo ginklų vamzdžius, pakeisti taikiklių išvaizdą ir dar daugiau. Šie pakeitimai taip pat turės įtakos šaudymo stabilumui ir tikslumui. „Net ir mažiausias pranašumas gali lemti skirtumą tarp turtingumo ir mirties”, – sako žaidimo autoriai.

Galiausiai „MoreFun” žada „ilgalaikį bendruomenės palaikymą ” žaidimui, kuris neapsiribos paprastais atnaujinimais. Studijos tikslas – sukurti žaidimą be sukčiavimo ir blogų serverių.

„Arena Breakout” bus galima nemokamai įsigyti „Steam” sistemoje, tačiau susidomėję žaidėjai jau gali
gali kreiptis dėl žaidimo beta versijos
ir mėgautis juo prieš išleidimą.

Pasidalinti straipsniu: